whatsapp

Întrebări frecvente

1. Cine poate solicita un credit la BSG Credit?

  • Orice persoană fizică, cetățean român, cu vârsta de minim 18 ani, care încasează un venit lunar stabil pe un card bancar activ.

2. Ce documente trebuie să prezint pentru aprobarea creditului?

  • document de identitate;
  • dovada realizării de venituri (extras de cont sau adeverință de salariu/ talon de pensie);
  • documente aferente imobilelor cu care se garantează creditul (doar pentru creditele cu garanții imobiliare)

3. Care este suma minimă/ maximă?

  • creditele de nevoi personale fără garanții: 200-10.000 lei;
  • creditele de nevoi personale cu garanție imobiliară: 10.000-200.000 lei (disponibile doar prin agențiile BSG Credit);

Aceste sume pot varia în funcție de veniturile obținute de solicitantul de credit, de valoarea altor rate ale creditelor aflate în derulare, de valoarea garanțiilor acceptate, etc.

4. Care este perioada minimă/ maximă?

  • creditele de nevoi personale fără garanții: 5 zile - 12 luni;
  • creditele de nevoi personale cu garanție imobiliară: 12 luni - 60 luni;

5. Cum aflu dacă mi s-a aprobat creditul?

Vei primi un e-mail sau un mesaj SMS pe numărul de telefon înregistrat în Contul de Utilizator, prin care vei fi informat ca ți s-a aprobat creditul.

6. Cât durează până primesc banii?

Vei primi banii cel târziu în ziua lucrătoare următoare celei în care ai aplicat pentru credit, cu condiția transmiterii documentației complete. Această perioadă se poate majora cu timpii necesari efectuării transferurilor interbancare, dacă este cazul.

7. Cum primesc banii?

Vei primi banii direct în contul aferent cardului tău bancar pe care l-ai înregistrat în momentul completării cererii de credit.

8. Cum pot rambursa creditul?

Informații complete referitoare la rambursarea creditului găsești în secțiunea Rambursare

9. Pot plăti în avans creditul?

Da. Poți rambursa anticipat creditul oricând pe perioada de derulare a contractului de credit, direct din Contul tău de Utilizator sau prin transmiterea unei solicitări scrise către noi.

10. Ce se întâmplă dacă întârzii rambursarea unui credit?

Dacă întârzii rambursarea unui credit, ți se vor percepe încă din prima zi de întârziere dobânzi penalizatoare în cuantumul specificat în contractului de credit, în funcție de tipul de credit deținut.

La înregistrarea unei întârzieri la plată mai mare de 30 de zile poți fi raportat cu informații negative la Biroul de Credit și astfel să îți reduci șansele de a obține pe viitor un credit.

În caz de neplată BSG Credit își rezervă toate opțiunile legale pentru recuperarea sumelor datorate, inclusiv recuperarea prin intermediul unor societăți specializate în acest sens sau chiar pe calea executării silite.

În situația în care te afli în imposibilitatea de a rambursa creditul te rugăm să ne contactezi pentru a găsi împreună o soluție.