whatsapp

Poți sa obții un credit de la noi SIMPLU și RAPID în doar 3 pași:

Aplici pentru credit

Procesul de aplicare este ONLINE, printr-un singur „ click” pe butonul APLICĂ ACUM vei completa cererea de credit. Iată cum:

  • Alege suma creditului si data rambursării prin deplasarea cursorului spre dreapta sau spre stânga;
  • Completează cererea de credit online cu datele tale (este nevoie de ele o singură dată, următoarele solicitări vor avea aceste informații deja completate);
  • Trimite documentele necesare in format electronic folosind CONTUL MEU;
  • Semnezi documentele aferente creditului folosind codul primit prin SMS.

Obții aprobarea creditului

După finalizarea procesului de aplicare pentru credit, solicitarea ta va fi preluată de către echipa noastră de analiști și va fi soluționată în cel mai scurt timp posibil. Vei fi contactat telefonic în vederea transmiterii unui răspuns cât mai rapid.

Primești banii pe card!

Transferul creditului se realizează rapid. Odată ce solicitarea ta a fost aprobată, banii vor fi transferați pe cardul tău bancar pe care l-ai specificat în cadrul cererii online.
Transferurile se realizează în cadrul orelor de program, de luni până vineri, între orele 09:00-17:00. Cererile completate în afara orelor de program vor fi procesate începând cu următoarea zi lucrătoare.


Alte informații utile

Te rugăm să parcurgi informațiile din documentele de mai jos înainte de semnarea contractului de credit. Vei găsi aici toate detaliile referitoare la contractarea și derularea creditului. Dacă ai nevoie de informații suplimentare, te rugăm să ne contactezi.
Termeni și condiții generale privind contractul de credit
Exemplu de calcul reprezentativ